Main Menu

Міфи про японську кухню, суші це тільки сира риба?

На сьогодні, японська кухня грає величезну роль в Україні, і займає значну частину у житті українців, замовити їжу японської культури до себе додому чи в офіс не складе нікому праці, але дивлячись на це, в українців продовжують існувати багато міфів про японську кухню, сьогодні ми спробуємо розібратися та розвіємо багато з них.

 Чи роли дійсно класична японська кухня

Роли та суші від початку та до сьогодення залишаються японською культурою замовити їх можна тут https://pokeman.com.ua/, але найбільш популярні у нашій країні будуть – філадельфія, каліфорнія і різновиди варіацій роллів ураміки, які скоріше залишаються адаптацією японських традицій для західних споживачів.

Суші це тільки сира риба

У нас звикли думати, що приготування суш – це сира риба, ні варена, ні копчена, справа в тім, що для суш використовують тільки рибу, з шоковою заморозкою, це правило використовується і в самій Японії.

Вагітним суші забороняються

Всі жінки знають, що сиру рибу їсти неможна, адже можна отруїтися і не тільки, ми вже знаємо, що сиру рибу не використовують у суші, тому рекомендується слухати лікаря та й замовляти суші у провірених місцях.








Related News

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *