Головне меню

Молоко, шкідливо чи корисно?

Всі знають про користь молока для організму, а не всі розуміють, що якість молока залежить від багато факторів. Наприклад, після покупки, не варто відразу налітати на продукт, а треба перевірити його складову, якість, колір, що представляє собою білий колір з жовтим відтінком, це означає що його можна вживати, а що не слід? Якщо воно жовте, голубе чи погане пахне, та на смак погане. Рекомендується зберігати молоко при температурі +8 градусів за Цельсієм, як правильно доїти корів? на це питання відповідає oblagro.com.ua/ua/molochno-doilnoe-oborudovanie, тут багатий вибір різного обладнання для вас.

Багато покупців не звертають увагу на вигляд обробки – склад продукту, дату виготовлення і умови зберігання, що є фундаментом якості. Якщо ви побачили, що молоко жовтого кольору або голубого відтінку чи неприємний запах, відразу відмовляйте воно не якісне. Щоб не помилитися при виборі, слід дивитися на виробника продукції, завжди вибирайте відомих торгових марок.

Чи справді є користь від коров’ячого молока? Спробуємо дізнатися. На 100г випитого молока приходиться близько 3,2-3,5 г білка, який відразу засвоюється. Для наших кісток потрібен кальцій, який в цьому ж молоці присутній, що саме головне в ньому міститься саме ці корисні речовини. Молока також знижує ризики захворювання серця та виникнення інсульту, коли весною та літом корови харчуються травою, їх молоко може містити до 4,73% поліненасичених жирних кислот.

Ми переважно знаємо, що молоко є корисним для нашого організму, а що на рахунок шкоди? Є люди, які не переносять лактози. Для них це джерело шкідника для організму, що може відображатися у вигляді алергії на коров’яче, овече, козяче і інших тварин. За даними вчених, молоко приводить до збільшення вірогідності раку.

Згідно теорії, гормон естроген, міститься у молоці у великих кількостях, саме він викликає ракові клітини. У країнах, де велике споживання молоком, за статистикою вчених, збільшується вірогідність захворювання раком яєчок, грудей і передміхурової залози. Висновок: на підставі даного матеріалу можна віднайти і користь і шкоду, чим представляє собою молоко, тому споживайте в міру, якісне і свіже, по бажанню влітку, коли корови пасуться.



(Переглянути наступну) »



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *